Chokoladetrøffel



Lidt godt istedet for dessert til en kop kaffe ovenpå en god middag.

250 g god mørk chokolade (70% kakao)
5 dl fløde
50 g honning
3-4 stænger kanel
reven skal af 1/2 usprøjtet appelsin
12 hele nelliker

75 g mørk chokolade til overtræk

Kog fløden op med kanel, nelliker og appelsinskal.
Lad blandingen trække køligt natten over. Kog op sammen med honning og hæld fløden i lidt ad gangen under omrøring.
Hak chokoladen fint.
Lad fløden køle lidt af, kom chokoladen i. Rør (ikke pisk) til chokoladen er smeltet og massen er homogen.
Lad den køle af til ca. 25 grader.
Sæt små toppe på bagepapir med to teskeer og sæt toppene i fryseren.
Når de er frosne overtrækkes de med et tyndt lag mørk chokolade.
En mild honning som "Honning til Mad", "Sommerhonning" og "Kløverhonning" passer godt her.