Kylling med citron og honning
Brug en mild honning som "Honning til Mad", "Kløverhonning" eller "Sommerhonning". Opskriften passer til 4 personer.
100 g honning
3/4 dl citronsaft
2 tsk. revet skal af en usprøjtet citron
1 tsk. rosmarin
1 knivspids stødt cayennepeber
2 stykker kyllingebryst af ca 250 g hver
1 tsk. mel
1 spsk. vand
salt og peber
Gnid kyllingestykker med salt og peber og læg dem i en bradepande.
Bag dem i en varm ovn ved 190 grader i 30 minutter.
Imens røres honning blød med en gaffel og citronsaften tilsat lidt ad gangen.
Når blandingen er jævn tilsættes citronskal, salt, peber og rosmarin.
Efter 30 minutter i ovnen pensles kyllingestykkerne med honning-citron blandingen og bages færdige, det tager ca 15 minutter.
Bring resten af honning-citronblandingen i kog i en lille gryde. Jævn med mel og vand og lad det koge i et minut.
Skær kyllingen i skiver og hæld varm sauce over.