Honningmuffins



12 stk.


80 g smør
6 dl hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
2,5 dl honning
2 store æg ved stuetemperatur
1,5dl kærnemælk ved stuetemperatur
1/2 tsk. revet appelsinskal
1,5 dl dadler snittede dadler
1,5 dl snittede valnødder


Bland mel, bagepulver, natron og salt i en lille skål.
I en stor skål røres smør og honning sammen med en håndmikser indtil det er ensartet.
Tilsæt æggene et af gangen mens der piskes – tilsæt dernæst kærnemælk og appelsinskal og rør det til en ensartet masse.
Rør de tørre ingredienser i med en ske – der må ikke piskes voldsomt her.
Vend dadler og valnødder i og hæld dejen i smurte muffin forme.
Bages i en forvarmet ovn ved 190 grader til de er gylden brune det tager ca. 25 minutter.