Ovnbagte grøntsager med honning
Vi anbefaler: "Kløverhonning", "Sommerhonning", "Honning til mad" eller en mild "Sensommerhonning".
Opskriften passer til 4 personer.
Opskriften passer til 4 personer.
½ kg små gulerødder
2-3 små porrer
200 gr. rødløg
2 spsk. olie
2 spsk. honning
1 tsk. timian
salt og peber
Grøntsagerne skæres i mundrette stykker og lægges i en plastpose.
Honningen hældes i en skål og røres blød med en ske - olien tilsættes lidt ad gangen og blandes med honningen, krydderierne røres i.
Hæld honning-olien i posen og ryst den grundigt.
Fyld grøntsagerne i et ildfast fad.
Bages i ovnen ved 200 grader i 30 minutter - eller til de er møre.
Grøntsagerne kan naturligvis varieres efter årstiden og hvad der er i køleskabet.